fullsizeoutput_48e0

swedbank - anna järås

Juni 2017

Ekbladet har träffat Anna Järås för att prata om bankens planer och inriktning i Norra Djurgårdsstaden. Anna är kontorschef på det nyöppnade kontoretpå Bobergsgatan. På kontoret arbetar två snart tre kollegor.

Anna berättar först att de söndagen den 11:e juni mellan klockan 11-14 har en familjedag för att fira kontorets öppnande och under dagen kommer en trollkarl som trollar för barnen, kontoret bjuder på ballongfigurer, korv och festis, fika för de vuxna samt har en tävling om biljetter till Cirkus Scott.

Kontoret är ett rådgivningskontor som i första hand riktar sig till privatpersoner där du bokar tid för ditt ärende, men sponantbesök är också möjliga i mån av tid. Ekbladet fick häromdagen hjälp med just ett spontant och administrativt behov.

Rummen på det nya kontoret har fått namn som knyter an till Norra Djurgårdsstaden: Husarviken, Boberg, Loudden, Gasklockan.

Frågan om en Bankomat dök givetvis upp och Anna berättade att hon arbetar för att det ska bli en automat i vårt område. 

Anna arbetar för att kontoret ska "bli vår husbank, med generösa öppettider och snabba och flexibla lösningar"

Reportern för Ekbladet gläds åt att just Swedbank öppnat ett kontor, då reportern arbetade på Swedbank i drygt femton år, så för denna bank finns ett starkt hjärta.

Swedbank har idag ett stort engagemang  kring Friends och de har ett lovvärt arbete med Unga jobb. Detta är ett projekt som syftar till att ordna praktikplatser till nya unga svenskar både i banken och på kundföretag och tanken är så klart att det ska bli jobb i förlängningen. 

"Idén är enkel: med erfarenheter och kontakter ökar chanserna till jobb. När företag erbjuder unga praktikplatser skapas möjligheter.
Unga Jobb är ett initiativ av Swedbank och Sparbankerna och sker i nära samarbete med Arbetsförmedlingen och Manpower. Sedan starten 2009 har vi tillsammans med andra företag och kommuner i vårt nätverk skapat närmare 11 000 praktikplatser. Och vi siktar på ännu fler. Vill du vara med?" 

Ta emot en praktikant"

Banken har också regelbunda föreläsningar på gymnasieskolor kring vardagsekonomi och juridik.

Det känns som banken med sin symbol eken har kommit hem, med tanke på alla ekar vi har i vårt fina område - välkommen hem!

(Alla ekar på Norra Djurgården har också inspirerat Ekbladet till sitt namn)

Gammal eller ny kund  - titta in och säg hej och välkomna till Anna och hennes kollegor.

Telefon: 08 58594249
Mail: norradjurgardsstaden@swedbank.se

Swedbank

klicka på bilderna för större format 

Swedbank Norra Djurgårdsstaden
Swedbank Norra Djurgårdsstaden
Swedbank Norra Djurgårdsstaden
Swedbank Norra Djurgårdsstaden
Anna Järås på Swedbank i Norra Djurgårdsstaden
Swedbank Norra Djurgårdsstaden