fullsizeoutput_48e0

by us for you

19-03-29
By Us For You startades på Lidingö redan 1983 av Mia Brundin, som nu även har sina barn involverade i denna inrednings- och klädesaffär. Idag när Ekbladet hälsar på är förutom Mia även dottern Jennifer Bergström i butiken. Butiken hittar vi vid Storängstorget i SKB:s stora röda hus.

Mia och Jennifer berättar att de fått ett sånt fint välkomnande av oss kunder här i Norra Djurgårdsstaden de första veckorna. Inte konstigt kan Ekbladet tycka då vi nu fått vår första butik, dessutom med snygga kvalitetskläder och accessoarer för dam. Här hittar man även en del för inredning och populära parfymer.

I butiken på Lidingö har de förutom dam- även herrkläder, vilket kommer att erbjudas även i denna nya butik så småningom.

Mia och Jennifer ser och tror att fler och fler vill handla lokalt och att flera stora köpcentra har problem. Då de flesta av oss som bor i Norra Djurgårdsstaden arbetar på annat håll på dagarna, så har By Us For You anpassat öppettiderna till detta och har öppet från klockan 12 till 19 flera kvällar.

Låt oss nu gynna denna lokala butik och våra andra lokala företagare i Norra Djurgårdsstaden.

Titta in på deras hemsida för att se deras fina utbud:
By Us For You
 Konto på Instagram: byusforyou

By Us For You
By Us For You
By Us For You
By Us For You
By Us For You Mia Brundin och Jennifer Bergström
By Us For You
By Us For You
By Us For You
By Us For You