fullsizeoutput_48e0

Padelanläggning i norra djurgårdsstaden

21-05-07
Pressmeddelande:
Den 21 maj slår Central Padel Nordic (CPN) upp dörrarna till CPN Norra Djurgårdsstaden - den första av fem anläggningar som öppnar under året. Anläggningen är en padel-oas mitt i city med ett helhetskoncept som låter padeln möta det sociala.

Anläggningen ligger vid Madängsgatan 12 och är en helt unik padelanläggning på hela 400m2 mitt i stan. Grundarna bakom bolaget, entreprenörerna Hassan Kasujja och Alexandra Fromholtz, vill ge padeln i Sverige ett nytt liv och en fräsch anläggning som andas mer än bara padel. Anläggningen i Norra Djurgårdsstaden är en stor satsning med fokus på kvalitet, hållbarhet och upplevelse.

“Det är en väldigt intressant stadsdel med stor tillväxt och fokus på hållbarhet. Vår ambition är att CPN Norra Djurgårdsstaden ska bli en härlig oas som bidrar till stadsbilden och området. Valet av plats känns otroligt bra, dels på grund av det centrala läget, men också då vi redan har fått god respons och glada miner från våra grannar i området”, säger Hassan Kasujja, CEO på CPN 

På CPN Norra Djurgårdsstaden kommer man snart kunna spela padel på 10 utomhusbanor under bar himmel, träna på utegymmet som drivs av Actic, slå sig ner längst sittrampen för att kolla padel eller helt enkelt bara komma förbi för att umgås över en bit mat eller något att dricka. CPN vill bort från prestation och resultat och vill snarare skapa ett bredare community, där vissa spelar padel, andra gymmar och en grupp som bara älskar god mat. 

“Andra i branschen satsar på att bygga stora hallar utanför centrum med fokus på enbart padel. Vi vill snarare vara ledande i att erbjuda en exklusiv satsning utomhus och centralt, det ska kännas som ett naturligt ställe att besöka oavsett om man ska spela padel eller ej”, säger Alexandra Fromholtz CMO på CPN

CPN har för avsikt att bygga ett padelimperium och kommer under 2021 öppna fem anläggningar. Utöver Norra Djurgårdsstaden kommer CPN öppna i Näsby Slottspark i Täby, Fabriksparken i Sundbyberg, Västanå Slott i Gränna och Siggesta Gård på Värmdö. Det alla anläggningar har gemensamt är att de är under bar himmel och bidrar till någonting gott. CPN ser varje etablering som en möjlighet att göra skillnad och skänker därmed måltider till FNs globala hållbarhetsmål Zero Hunger.