fullsizeoutput_48e0

19-01-09 pressmeddelande (rättelse 40.000 ska vara 4000)

Stockholm Medical Office

Ännu finns ingen vårdcentral i Norra Djurgårdsstaden för de boende som nu är uppemot 40.000 stycken som således får vända sig till mottagningar på Gärdet, Östermalm eller till och med Lidingö för sina sjukvårdsbehov. Redan fulla vårdcentraler blir överbelastade och väntetiden beräknas till flera veckor på de allra flesta mottagningarna. 

Besvär såsom halsfluss, urinvägsinfektioner, sinusinfektioner, receptförnyelse eller dylikt kan inte vänta 4-6 veckor utan behöver åtgärdas snabbt. Då finns Stockholm Medical Office där med öppna dörrar för att hjälpa till. 

Stockholm Medical Office slår nu upp portarna till sina nya mottagning på Bobergsgatan 77 med sitt unika express-koncept. Hit kommer NDS-borna kunna vända sig för vaccinationer, hälsokontroller samt ovan beskriven “snabbåtgärdad” sjukvård.

Besöket görs hos en läkare eller sjuksköterska för att vid sjukdom så snabbt som möjligt få hjälp och återigen komma tillbaka i arbete. Expressvården finns till för att minimera väntetiden på läkarbesök, därför finns tider redan samma dag. Ett expressbesök kostar 300:-.
Om du vill träffa en doktor på ett expressbesök bokar du enkelt en tid genom att kontakta vår reception. Vid sjukdom finns inget utrymme för onödig väntan på vård. Det har vi på Stockholm Medical Office tagit fasta på. Ring oss, vi svarar alltid i telefon.

Exempel på saker vi kan hjälpa dig med inom expressvården:

- Receptförnyelse
- Halsont/halsfluss
- Bihåleinflammation
- Öronvärk/inflammation
- Hosta/förkylning
- Ögoninflammation
- Allergiska besvär/pollen
- Allergiska hudutslag
- Bett
- Munsår/herpes
- Nagelinfektion
- Sårinfektion
- Vagel i öga
- Vaxpropp
- Enklare såromläggning
- Injektioner
- Fästingbett
- Stygnborttagning
- Öronspolning
- Rådgivning
- Remisser (ej allmänfinansierade remisser till tex röntgen eller MR)

Stockholm Medical Office startades 1989 i hjärtat på Östermalm och har sedan dess utfört närmare 100.000 hälsokontroller, minst lika många vaccinationer och botat Östermalmsborna från deras sjukdomar. Nu vill vi göra detsamma för Norra Djurgårdsstadens invånare. Från och med den 7:e januari finns vi tillgängliga i lokalen. 

Välkommen in!

Filip Lind
Stockholm Medical Office
Bobergsgatan 77
114 58 Stockholm
info@stockholmmedicaloffice.se
www.stockholmmedicaloffice.se
08-545 816 70

Filip Lind 
Utvecklingschef