fullsizeoutput_48e0

cafe två bönor

17-11-14
Ekbladet gillar att det finns härliga personligheter som byter karriär - så att vi i detta fall får Café Två Bönor.

Oksana Creutz och Carina Malmsten har båda bytt karriärer nyligen och utbildat sig inom bland annat raw food - det var på en sån kurs de lärde känna varandra. 

Café Två Bönor erbjuder en hel del inom raw food, men också mycket annat -  inriktningen är dock att minska på socker och mejeriprodukter och att även erbjuda gott utan gluten.

Här kan du njuta av frukost, lunch och fika. Längre fram kommer även afternoon tea att erbjudas. 
 
Inredningen är medvetet rå, men inbjuder ändå till att här hänga med vänner över en kopp kaffe och givetvis med en av de välgjorda rawfoodbitarna. Eller varför inte bara ta ett glas vin och njut av stämning och utsikten över Norra Djurgården.

Carina berättar att: "de kommer att montera några ståbord, så att fler får plats, det är mycket folk här, framför allt på helgerna"

Catering av frukost och fika har de också i sitt utbud, så kanske beställa något om du har vänner på besök eller har ett företag med personal.

"Vi kommer att sälja ekologiska barnkläder och saker till inredning" berättar Oksana, "och vi gör gärna tårtor på beställning"

Hundar är välkomna, vilket är populärt, då vi alla ser att här finns många hundar. 

Oksana och Carina berättar till sist att de gärna ordnar barnkalas och att efter stängningsdags kan du även hyra lokalen för exempelvis möten för din förening.

Ekbladet har tidigare ätit lunch och fikat  några gånger - stället rekommenderas.


Instagram: @cafetvabonor
Facebook: Café Två bönor

Adress: Husarviksgatan 14A

Öppettider:
Måndag: stängt 
Tisdag-Fredag: 8-17
Lördag-Söndag: 10-16

klicka på bilderna för större format

Läs tidigare intervjuer här

Raw fika