fullsizeoutput_48e0

Löpträning inför Stockhom Minimarathon

19-04-15
Spårvägens Friidrottsklubb hälsar dig välkommen till Löpträning inför Stockhom Minimarathon.

Vi vänder oss till barn / ungdomar födda 2005 - 2009. Vi kommer under våren arrangera 5 stycken träningar  med start Måndag 29 april. Därefter fortsätter vi varje måndag fram t.o.m 27/5. Utöver det ingår även en träningstävling som vi arrangerar Torsdag 16/5. Detta  i samband med motionsloppet " Halva Milspåret" som går vid Husarviken. Sedan avslutar vi med deltagande i Minimaran Söndag 2/6.
Träningarna kommer utgå ifrån gräsytorna vid Husarviken i nära anslutning till Norra Djurgårdstaden. Där får vi på nära håll tillgång till ett trevligt naturområde där vi kan arrangera omväxlande och roliga träningspass. Vi anpassar och delar vid behov upp passen efter både ålder och tidigare träningsbakgrund. Så det går bra att vara med oavsett om man tränat tidigare , håller på med någon annan idrott eller om det är första gången man är med på någon arrangerad träningsaktivitet.
Avgiften för att delta är 600kr och då ingår även anmälningsavgift till Minimaran och Träningsloppet "Halva Milspåret". Vill du vara med på träningarna och även springa loppen så fyll i formuläret i bifogad länk nedan och skicka in det. Vi återkommer sedan med mer information.
Registrering
Vill ni fråga något ang Minimaraträningen så kontakta Anders Fredriksson: anders.fredriksson@sparvagenfriidrott.se

Stockhom Minimarathon

Spårvägens Friidrottsklubb är tillsammans med Hässelby Friidrott en av arrangörerna av Minimaran söndag 2 juni . Minimaran startar på Östermalms IP och går genom Lill-Jansskogen med målgång på Stockholms Stadion. Vill ni veta mer om Spårvägens Friidrottsverksamhet så kan ni besöka vår hemsida.
Spårvägens Friidrottsklubb (Spårvägens FK)   
Välkommen att vara med !