fullsizeoutput_48e0

Isabelle Zachrisson författare i Norra Djurgårdsstaden

21-01-09


Isabelle Zachrisson från Norra Djurgårdsstaden släpper nu hyllad debutroman

Författaren Isabelle Zachrisson, boende i Norra Djurgårdsstaden, släpper debutromanen Du var här förut. Debutboken har fått ett fint mottagande, bland annat gav BTJ (tidigare Bibliotekstjänst) boken 4/5 – Mycket bra. Inspiration till boken kommer både från Stockholm och från Delsbo i norra Hälsingland. 

”Livet blir aldrig detsamma igen, det blir bara mer uthärdligt ju längre fram på vägen Erik kommer.” 

En dag i mars kommer Erik hem från BB med sonen Albin. De är ensamma. Helena finns inte mer. Hon kommer aldrig mer tillbaka. Ena stunden fanns hon där. I andra stunden stannade ett hjärta, för att aldrig mer börja slå. 

Plötsligt är Erik ensam med ett ansvar större än han någonsin vågat drömma om. Han, som tidigare knappt ens behövt ansvara för sig själv, är plötsligt ensam med något som ibland är för stort för två.

Du var här förut är en roman om sorg, kärlek och föräldraskap. Läsaren får följa Erik och Albin och deras resa tillsammans. Det blir en lång vandring, där Erik aldrig kommer att komma fram. För livet blir aldrig detsamma igen. Mitt i allt finns en Albin att lära sig älska mer än allt annat. 

Isabelle Zachrisson är författare till Du var här förut. Isabelle har skrivit berättelser sen hon lärde sig stava. I många år arbetade Isabelle med det skrivna ordet, i form av bland annat debattartiklar och pressmeddelanden. Däri föddes en längtan efter att skriva mer och annat och efter att skriva utan att vara styrd av debattsidornas teckenbegränsningar och ämnesområden. I födelsedagspresent ett år, fick hon en skrivarkurs och äntligen tog hon tag i skrivandet ordentligt och den idé hon haft kring boken Du var här förut som nu blivit verklighet. I sitt skrivande hamnar Isabelle ofta i kärleken och sorgen och det är med det hon hoppas att beröra sin publik. 

Kontakt och intervju med Isabelle Zachrisson: 
Tel: 070 303 86 46
Mail: info@iseika.se