fullsizeoutput_48e0

Stellagalan - Carola nominerad 

Bild: Stellagalan Bild: Stellagalan

Igår var det Stellagalan - Sveriges första gastronomiska gala som prisar kvinnor! Carola som bland annat driver Stora Skuggans värdshus och vår fina brödbutik var nominerad. Carola vann inte, men läs galans nominering:
⭐️Carola Magnusson @carolaseko , Stora Skuggans Värdshus, Stockholm 
Genom sin långa och mycket gedigna yrkeskarriär är den sedan tidigare mångfaldigt belönade krögaren och kokboksförfattaren en erkänd pionjär och föregångare inom hållbar gastronomi.
Hållbarhetstänket genomsyrar allt hon gör och fokus ligger bland annat att lyfta fram lokalt odlade ekologiska råvaror. Hon är en mycket uppskattad ledare som har förmågan att lyfta och stärka sina medarbetare. Hon tar alltid till vara deras kreativitet och har förmågan att samtidigt tänka på personalens välmående och Moder Jords hälsa. 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter