fullsizeoutput_48e0

Restaurang Matmekka öppnar igen

Restaurang Matmekka Restaurang Matmekka

På torsdag öppnar restaurang Matmekka på södra Djurgården. Den har varit stängd länge på grund av covid. Det är Carola Magnusson som driver denna restaurang, hon driver även Stora Skuggans värdshus och brödbutiken på Bobergsgatan.
Restaurang Matmekka 
På Instagram skriver Carola nu:
Vi provlagar för fullt, smaker från Laos & Sri Lanka. Under september kommer restaurangen vara öppen torsdag-söndag 11-17. Bra lunchstop om du är i närheten av Kaknästornet, tekniska museet eller på promenad längs Djurgårdsbrunnskanalen. Vi vill även tipsa om den kommande utställningen The hunger Project som öppnar nu i veckan! Stora Skuggans hemtrillade köttbullar kommer även att finnas på menyn för stora och små gäster

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter