fullsizeoutput_48e0

Fiskartorpet - Lundhags bygger ut och..

Bild: Lundhags Bild: Lundhags

Företaget Lundhags bygger ut vid Fiskartorpet. De skriver på sin hemsidaLundhags flyttade en del av sitt kontor från Järpen till Stockholm 2011. Här sitter vårt klädteam (produktchef, utvecklare och designer), skodesigner, vd och marknadsavdelning. Vår kängutveckling samt ryggsäckar och väskor sitter fortfarande i Järpen. I huset bredvid har  Elevenate och BRAV kontor. 
Elevenate tillverkar skidkläder och har annars hemmaadress Åre. BRAV har agenturer för Toko, Ulvang, Hard Rock, Helsport och Swix. Visste du att det var på läkemedelsföretaget Asta som VD:n Börje Gabrielsson, hängiven skidåkare, 1943 gav forskarna i uppdrag att utveckla skidvallan Swix. Swix är sedan länge ett norskt företag. Sen har Specialized cykel kontor här uppe, vilket passar bra, då här finns en fin MTB-bana.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter