fullsizeoutput_48e0

Samtidsbildstema

Miljöstadsdel som vi är i Norra Djurgårdsstaden så tar Ekbladet idag upp följande från Stockholms läns museum som skriver:
Idag drar vi igång höstens stora Samtidsbildstema: Aktivism!
På fredag den 25:e är det global klimatstrejk på sociala medier världen över med hashtagarna #climatestrikeonline, #fridaysforfuture och #globalklimatstrejk. Vi vill samla in så många bilder som möjligt från er klimataktivister runtom i länet, och börjar därför med #klimataktivism.
Vare sig du skolstrejkar varje fredag eller källsorterar en gång i månaden, så kan dina handlingar bli en del av en aktivistisk rörelse som, när de sedan postas på Instagram eller Facebook, påverkar samhället och dess medborgare. Det är den sortens (alla sorters!) aktivism vi vill dokumentera och samla in för framtiden. Hjälp oss att skriva historia genom att ladda upp dina bilder till appen Samtidsbild, och sprid ordet till alla du känner. Du hittar appen på App Store och Google Play.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter