fullsizeoutput_48e0

Hjorthagens Kulturhus och Hjorthagskyrkan öppnar upp så smått

Mats Rehn skriver följande:
Det var länge sedan jag hörde av mig, eftersom aktivitetsnivån har varit så låg på grund av pandemin. Nu börjar det ske en försiktig öppning i Hjorthagens kulturhus och i Hjorthagskyrkan med de omtyckta kulturlördagarna. I Kulturhuset handlar det främst om Jazzklubb Hjorthagen: 29 sept, 13 okt, 27 okt, 10 nov, 24 nov, 8 dec och 15 dec. Kl 19.00 är starttiden. 
I Hjorthagskyrkan blir det kulturlördagar kl 15.00 med fri entré. Publikantalet är begränsat till 40 personer: 12 sept Två ledarskribenter (Mats Svegfors och Matilda Molander) pratar politik och religion. 19 sept Gospelkören 2 The Lord. 26 sept Barn på internet. Poliskommissarie Björn Sellström. Torsdag 1 okt kl 19.00  Tala film - Tala liv: filmen "American History X" visas. 3 okt Konsert med Hjorthagens vokalensemble: "Den vår de svaga kallar höst"
Så långt föreligger programmet.
Tips: om du funderar på att promenera i Hjorthagen med Norra Djurgårdsstaden någon vacker höstdag är det inte så dumt att bära med sig boken "Hjorthagen och runtomkring". Kostar 300 kr och finns i Tempo på Artemisgatan och i COOP på Bobergsgatan. Hör av dig om du vill att jag ska skicka boken. Porto och kuvert kostar 79 kr.
Var rädda om er

Mats Rehn
0702918323

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter