fullsizeoutput_48e0

Ny regi på Närbutiken

Närbutiken i korsningen Fågelhundsgatan och Jaktgatan har nu ny regi. De hälsar följande:
Hej! För er som  inte  vet  så  har  vi  tagit  över  ’Café  &  Närbutik  i Norra  Djurgårdsstaden’  sen  1 augusti.  Alex  och  Nadia heter  vi,  och  på  plats  kommer ni  att  bemöta  Nadia eller  Catalina. Ur vårt  Meny  hittar  ni… Olika sallader  som  ni  kan  välja mellan,  smörgåsar,  smoothies,  jättegod  fika,  som  det  går  bra att ta  med  som  take  away.  Ni  får  inte  glömma  vår  otroliga goda kaffe.  :) I framtiden  kommer vi  att  ha  större  utbud  på  det  vi  skall  servera,  t.ex.  belgiska  våfflor  med super topping,  pannkakor,  eller  pajer m.m. Vi hoppas  att  ni kommer  att  tycka  om  det! Vi  är  också tacksamma  för  erat  förslag  på vad  ni  önskar  att  vi  serverar  hos  oss  i  framtiden. Vi  ser fram  emot  att  få  träffa  er allihopa. Våra  öppettider: Måndag - Fredag : 08:00  -  21:00 Lördag  : 09:00  -  21:00 Söndag  : 09:00  -  19:00 Varmt  välkomna in!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter