fullsizeoutput_48e0

Nationalstadsparken i bilder

Nationalstadsparken skriver:
Missa inte fotoutställningen Kungliga Nationalstadsparken 25 år! Nu kan du se den rika naturen och djurlivet i Nationalstadsparken fångade 28 i alldeles fantastiska foton. Utställningen hittar du på Raul Wallenbergs torg som ligger vid Nybroviken i Stockholm. Den pågår till den 13 september.
Nationalstadsparken med sin yta om 27 km2, är huvudstadens främsta besöksmål. Den är också dess främsta leverantör av så kallade ekosystemtjänster, tjänster som naturen ger oss som är gratis men ovärderliga. Till exempel pollinering, vattenrening, syre. Parken bidrar med förmåga att lindra effekter av skyfall och värmeböljor, den ger oss också gott om platser för rekreation och återhämtning. Om vi tar hand om parken tar den hand om oss.
P.S Om du inte kan ta dig till utställningen kan den ta sig till dig. Läs mer på Nationalstadsparkens webbplats:
Nationalstadsparken

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter