fullsizeoutput_48e0

Bobergsskolan vann

Bild: Mattias Hamrén Bild: Mattias Hamrén

Grattis Bobergsskolan:
BOBERGSSKOLAN I STOCKHOLM UTNÄMD TILL ÅRETS SKOL- OCH FÖRSKOLEBYGGNAD 2020
Nohrcon har ett stort nöje att informera om vinnaren av Årets skol- och förskolebyggnad 2020: Bobergsskolan i Stockholm, som vann över tre andra skolor nominerade till utmärkelsen. Juryn lovordade bland annat projektet för en fin balans mellan det historiska och det moderna, med en spännande, rik och mångfaldig värld av olika utrymmen och inspirerande detaljer. En offentlig omröstning slog till slut fast att Bobergsskolan förtjänade att ta hem titeln. Stadsbyggnadsborgarråd Joakim Larsson (M) beskriver skolan som ett verkligt kraftprov och bevis på vad gott samarbete kan ge.
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter