fullsizeoutput_48e0

Kungliga nationalstadsparken firar 25 år

Nationalstadsparken skriver:
Nationalstadsparken är idag viktigare än någonsin under rådande coronapandemi. En lunga mitt i city – i hjärtat av vår huvudstad. Natur som ger möjlighet till rekreation och hälsa. Nära och öppen för alla. I samband med Nationalstadsparkens 25 års jubileum lanserar Länsstyrelsen Stockholm information om Nationalstadsparken i appen Naturkartan med information om cykelstråk och natur-, kultur- och historiska platser.
– Att ha möjlighet till en promenad, cykla eller bara vila i det gröna är bland det viktigaste och värdefullaste vi har. En park som erbjuder både natur och kultur med en kunglig historisk glans. Det är fantastiskt att vi har Kungliga nationalstadsparken som i år firar 25 års jubileum, säger Sven-Erik Österberg, landshövding i Stockholms län och ordförande i Nationalstadsparksrådet.

Nationalstadsparken

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter