fullsizeoutput_48e0

Local Life i Norra Djurgårdsstaden - alternativet till Facebook

Ekbladet var igår på ett informtionsmöte kring Local Life. Denna tjänst på nätet är finaniserad av Vinnova, stöds av staden och har utvecklare på KTH. Tjänsten är mycket lovvärd, här finns inte utrymme för funny movies, mobbing och anpassade annonser just för dig. Local Life är nätverket som vill att vi som bor här startar grupper för en tjänst, ett event, ett projekt etc. Ju mer vi lär känna varandra desto mer får vi nytta av tjänsten. Dock - tjänsten är inte speciellt användarvänlig, så vi ser fram emot kommande versioner. Men logga in och testa via app:en eller datorn. Har du frågor eller synpunkter så skicka dessa till: Patrik Nyström på Local Life på mailadress patrik@locallife.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter