fullsizeoutput_48e0

Hopp om ljus i pulkabacken och ...

Ekbladet har ställt två frågor till Djurgårdsförvaltningen. Ljus i pulkabacken och skidspår i Stora Skuggan? Här är förvaltningens svar: Tack för dina förslag om förbättringar för friluftsaktiviteter på Kungl. Djurgården med förslag om belysning i pulkabacken och skidspår runt Stora Skuggan. I pulkabacken finns en belysning som inte har varit tänd på flera år men nu när fler besökare kommer till Djurgården finns det säker ett underlag för att åter få backen belyst.Vi ska se i vilken teknisk kondition anläggningen är och därefter göra de åtgärder som krävs för att det ska lysa på alla pulkaåkande vuxna och barn. Kan inte ge ett besked när detta är gjort men förhoppningsvis till jullovet.
Vi spårar skidspår sedan ett antal år tillbaka på Stora Skuggan så snart det kommer snö är du välkommen och åka.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter