fullsizeoutput_48e0

Hjorthagsspelet

18-01-26

Någonting riktigt roligt är på gång och du kan göra en värdefull insats för att detta ska bli verklighet.

Med Folkkulturcentrum som producent ska det våren 2020 framföras ett nyskrivet Hjorthagsspel med Stefan Böhm som regissör och Carsten Palmaer som manusförfattare. Båda dessa teaterikoner har stor erfarenhet folkteater, där både proffs och amatörer medverkar. Vilken scen som ska användas är ännu inte bestämt; kanske den nya sporthallen.

Undertecknad är inblandad i projektet bl som bollplank och leverantör av lokal kunskap om Hjorthagen och Norra Djurgårdsstaden. Mer detaljerad info längst ned i det här brevet.

Hur kommer då du in i bilden? Jo du kan stödja projektet med ett litet eller större bidrag. Poängen är att Stockholms stad skjuter till lika mycket pengar, när man ser att det finns ett lokalt stöd. Antalet bidragsgivare är viktigt. Även små belopp är välkomna.

Så här gör du:

klicka på länken: 
Bidra till Hjorthagsspelet

Då kommer du till projektets sida. Klicka gärna på bilden och sedan på den vita trekanten så får du sett ett bildspel om projektet.

Till höger kan du sedan i det gröna fältet klicka om du vill bli månadsstödjare i en månad för 50 kr eller i tre månader för 150 kr. Det låter kanske krångligt men staden läser av månadsstöden och bidrar med lika mycket. 

Under det gröna fältet finns ett gult fält där du kan välja att donera ett engångsbelopp, 500, 700, 900 eller 1000 kr

Du kan välja att vara antingen månadsstödjare eller donator eller både och.

Klicka nu på fältet längst ned. Då kommer du till två alternativ, där du under 1 väljer ett alternativ och under 2 ett alternativ. Här ser du även vad du får som tack för din gåva. Till sist klickar du på Betalningssätt. Du kan antingen betala med kort eller med mobil (swish).

Insamlingen avslutas i och med utgången av mars. Hoppas att du vill stödja projektet. Det har i alla fall jag gjort. Om du har familj, kan flera familjemedlemmar vara stödjare och eller donatorer.

Viktigt: om projektet mot förmodan inte blir av, kommer dina pengar att återbetalas.

-- 
Mats Rehn
Nimrodsgatan 19
115 42 Stockholm
0702918323